marți, 21 iunie 2011

Initiere GO - Clever Kids (Constanta) - Mirel FLORESCU

  
Pe data de 21 iunie 2011, ARC a avut sansa de a asista din nou la un Atelier de Initiere in GO prezentat de d-l Mirel FLORESCU, instructor international de GO si antrenorul lotului FRGo, la cererea filialei CLEVER KIDS din Constanta.  

Pe langa bucuria de a vedea entuziasmul si curiozitatea cu care este intampinat acest joc de catre necunoscatori - fie ei copii sau adulti - am fost impresionati [din nou!!] de firescul, caldura si totodata profesionalismul de care da dovada la fiecare prezentare d-l Mirel FLORESCU reusind ca dupa numai 2 ore sa straneasca pasiunea participantilor pentru GO.

In partidele de ATARI GO ce au incheiat prezentarea, parintii au devenind a fel de implicati in jocul copiilor, devenind uneori poate mai combativi decat cei mici. Manualul "Primii pasi in Go", insotit de tablita si piesele de joc s-au vandut "ca painea calda" si toti cei prezenti, peste 20 de participanti au plecat cu dorinta de a urma modulul de GO ce se va desfasura la Constanta in saptamanile urmatoare.

Ne incanta faptul ca scoli precum Clever Kids au inteles potentialul GO-ului in dezvoltarea personala a jucatorilor indiferent de varsta, contribuind prin programele lor la raspandirea acestui joc in Romania.

Speram ca ei sunt cei care vor creea o noua generatie de jucatori care sa ne reprezinte la evenimente precum Campionatul Mondial de GO pentru JUNIORI - ce va avea loc in premiera europeana la Bucuresti in luna august - sau Campionatul European de GO FEMININ - ce se va desfasura in septembrie la Sibiu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu