luni, 6 iunie 2011

PARTENERI in festival - Editura HERALD

Aproape de Japonia - 10 - 11 iunie 2011 
CN Mihai Viteazul ---Str. Pache Protopopescu nr.62, Sector 2, Bucuresti
- festival de cultura japoneza & romana
CN Mihai Viteazul & Asociatia Radacini Culturale recomanda: 
Ed. HERALD - vineri - sambata, 10 - 11 iunie 2011
16:30 - 19:00 Stand carte [expozitie cu vanzare la preturi reduse]
09:30 - 16:30 Stand carte [expozitie cu vanzare la preturi reduse]
http://www.edituraherald.ro
ARC a descoperit editura HERALD si miuatele ei colectii la un targ de carte anul trecut si de atunci a devenit un adevarat fan al colectiilor ce ofera un acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii.
Prin lucrarile publicate HERALD demonstreaza ca pune pret in primul rand pe veridicitatea surselor si valoarea lucrarilor, fie ca  este vorba de opere relevante ale marilor traditii, fie ca pune la dispozitia cititorilor lucrari de exegeza culturala si spirituala. Cum chiar ei declara: scopul HERALD este sa arate posibile directii catre Cunoastere si Adevar, sa redescopere valorile  fundamentale de care publicul roman are nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine si cu lumea. 
http://www.edituraherald.ro/aboutherald.asp

Am avut ocazia sa ii intalnim pe d-l Director Aurelian SCRIMA si pe d-ra Catalina GAIDAU (departament PR) cu ocazia lansarii volumului ""Civilizatia japoneza traditionala" a sinologului Octavian SIMU si am apreciat nu doar multitudinea titlurilor din colectie, ci si aerul de calm "oriental" care inconjoara intreaga echipa. HERALD va fi alaturi de noi si de JAPONIA prin standul lor de carte deschis in cele doua zile de festival ce vor ilustra o parte din cele peste 20 de colectii ale editurii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu