marți, 7 iunie 2011

PARTENERI in Festival - CSRJ

Aproape de Japonia - 10 - 11 iunie 2011 
CN Mihai Viteazul ---Str. Pache Protopopescu nr.62, Sector 2, Bucuresti
- festival de cultura japoneza & romana
CN Mihai Viteazul & Asociatia Radacini Culturale recomanda: 
CSRJ  - vineri  11 iunie 2011
17:30 - 19:00 Curs demo de IKEBANA [Sanda LAZUR]
18:30 - 19:30 Ceremonia Ceaiului - CHANOYU [Suzana PREDA - Urasenke]
http://www.csrj.ro/
 
CSRJ - Centrul de Studii Romano-Japoneze a implinit in mai 2011, 6 ani de existenta, insumand  toti atatia ani de realizari. Pe langa biblioteca de specialitate din cadrul centrului, CSRJ a oferit cursuri de limba japoneza, conferinte a unor companii celebre precum Toyota sau Honda, a  organizat nenumarate activitati de promovare a culturii japoneze si a trimis la burse de studii, in cooperare cu TOYOTA - Japonia - multi studenti din  2005 pana in prezent. 

Cele mai apreciate activitati la CSRJ au fost de-al lungul timpului cursurile de Chanoyu - ceremonia ceaiului - oferite de sensei Kazuko DIACONU (scoala URASENKE), cursurile de Ikebana - arta aranjarii florilor - in colaborare cu d-na Sanda LAZUR, scoala de vara si programele realizate impreuna cu creative library by Toyota. ARC a devenit partener al CSRJ din anul 2010 prin organizarea cursului de GO  - joc de strategie  -(instructor Alex Eftime) si cursului de Nihon Buyo - dans traditional japonez - (d-ra Camelia Basta).

La festival ii vom avem alaturi de Japonia prin doua momente de exceptie, IKEBANA si CHANOYU asa ca va invitam sa ne vizitati la festivitatea de deschidere de vineri, 10 iunie 2011, 16:30 - 19:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu