duminică, 3 iulie 2011

ARC - Curs de GO la CLEVER KIDS, Bucuresti

In perioada  28 mai - 2 iulie, 2011 s-a desfasurat al 2-lea modul de GO la sediul Clever Kids din Bucuresti, modul ce a fost predat de membrii ARC (instructori atestati de Federatia Romana de Go).

Programul "GO game for Clever Kids" este un nou proiect educational CLEVER children cladit pe un concept original de Mind & Spirit Building si promoveaza jocul de GO ca factor ideal in dezvoltarea atentiei, a puterii de concentrare si a gandirii strategice a participantilor.

Programul a fost initiat sub titlul de “Let’s play GO” prin sesiunea predata intre 26 februarie si 2 aprilie 2011 de d-l Catalin TARANU - jucator profesionist de GO (5 dan) & Presedinte FRGO - si d-l Mirel FLORESCU - instructor international de GO & Antrenorul Lotului National de GO al Romaniei - si s-a extins deja si in alte orase din tara.
  
Atat participantii la prima sesiune, cat si cei 11 copii ce au fost initiati in modulul 2, si-au exprimat dorinta de a continua cursul de GO in toamna.
Manualul "Primii pasi in GO" al d-lui Mirel Florescu a fost ca de fiecare data materialul didactic de baza folosit de ARC, dovedindu-se nu doar simplu de folosit ca plan de lectie, ci si interesant ca teme pentru acasa si probleme de rezolvat in clasa.
http://www.cursuricopii.ro/lets-play-go.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu