marți, 24 mai 2011

Spectacol dedicat Japoniei - Daruieste Speranta 27 mai

ARC va anunta initiativa unui eveniment deosebit realizat de UNESCO Romania, Crucea Rosie, Salvati  Copii, Ambasada Japoniei si Ministerul Afacerilor Externe, sub Inaltul patronaj al Parlamentului Romaniei .

Pe data de 27 mai 2011, la Palatul Parlamentului, toate aceste institutii organizeaza un eveniment umanitar in care gandurile tuturor vor fi indreptate catre suferintele din Japonia. 
In cadrul serii vor avea loc momente artistice deosebite oferite de Nicolae Voiculet impreuna cu formatia sa alcatuita din 30 de muzicieni si invitati speciali, actori , muzicieni, balerini si multimedia. Acest eveniment este cel mai mare organizat in Romania pentru a sprijini victimele catastrofelor din Japonia si se alatura eforturilor celorlalte organizatii de stragere de ajutoare.
Repertoriul concertului va include Puccini, Mozart, Bach, Schubert, Enescu, Anton Pann, Sakura, doine si balade.
Vor conlucra pentru momentele artistice Nicolae Voiculet – nai, coordonator muzical si producator, Alin Gheorghiu – prim balerin, solist al Operei Romane, Adela Craciun – prim balerina Orchestra Nationala Romana formata din 25 de muzicieni, Marius Leftarache – sound design, Jennifer Crestol – solista SUA, Stefan Hilerin – video si multimedia si doi copii cu premii nationale si internationale de interpretare la vioara si pian din programul “BCR Sperante”. Prezentatoarea serii va fi Maria Dinulescu.

preluare partiala de pe:
http://www.coolavenue.ro/daruieste-speranta-un-gand-romanesc-pentru-japonia/

O conferinta de presa ce va oferi detalii este organizata astazi 24 mai 2011, incepand cu ora 11:00 la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti.
http://www.epochtimes-romania.com/articles/2011/05/article_112296.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu