marți, 17 mai 2011

Evenimente 20 - 22 mai 2011

Membrii comunitatii japoneze din Romania organizeaza pe 20 - 21 mai 2011 [vineri, sambata] un festival al culturii nipone in holul mare al Univ. Romano-Americane (Bd. Expozitiei nr.1, Bucuresti).


Intitulat "Ziua Japoniei" evenimentul va cuprinde ateliere de caligrafie si origami, demonstratie de arte martiale, concert de shamisen si colt de gastronomie japoneza. 

http://www.csrj.ro/

Pe data de 21 - 22 mai 2011 [sambata, duminica], la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei nr.61, Bucuresti) se desfasoara o noua editie a "Festivalului OTAKU", manifestare de interes pentru iubitorii culturii J-pop, a artei manga, a costumelor cosplay si a anime-urilor.
http://otakufestival.com/2011/


In acelasi week-end are loc si o manifestare de arta a aranjamentelor florale, la care vor participa si partenerii nostri, Asociatia Ro-Bonsai, asadar vom arunca o privire si acolo, pentru a-i sustine. 

Evenimentul numit "Best Flower 2011" este organizat sub Inaltul Patronaj al Majestatii sale Regina Ana a Romaniei, se va desfasura la Hotel Carol Parc si este deschis publicului pe 21 si 22 mai intre orele 10:00 - 20:00.
http://www.caseregale.ro/2011/05/13/carol-parc-hotel-furnizor-oficial-al-casei-regale-a-romaniei/

Asadar in acest weekend ARC va face un tur de forta si va vizita toate cele trei manifestari in semn de respect pentru eforturile tuturor de a organiza lucruri du cultura si arta, deosebite, pro-bono, intr-o societate care  a uitat sa investeasca in educatie asa cum o facea odata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu