luni, 23 mai 2011

Best FLOWERS - Prieteni & Parteneri ARC

In toata nebunia unui weekend plin de evenimente legate de Japonia, ARC a reusit sa ajunga in cele doua zile de expozitie - BEST FLOWERS, organizata sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina ANA a Romaniei, Carol Parc Hotel si Cupcake PR&Events - pentru a admira lucrarile partenerilor & prietenilor nostri ce au concurat.


Asadar, felicitari sunt in ordine pentru d-na Sanda LAZUR, care a obtinut Locul III cu un aranjament la sectiunea "Hobby". D-na Sanda LAZUR inspira multi pasionati de arta nipona prin intermediul Cursului de Ikebana deschis la CSRJ - Univ. Romano-Americana

Locul II a fost obtinut de d-na Andreea MINUTA, participanta in cadrul Cursului de Ikebana realizat cu atata pasiune la Univ. Romano-Americana, de aceea bucuria si mandria celor de la CSRJ este cu atat mai mare.

Ne-a impresionat si Locul I, obtinut de Stefania MIRCEA si speram ca toti acesti castigatori isi vor demonstra talentul si la editiile viitoare.  


Am admirat si cele trei exponate BONSAI, expuse de d-l Lucian RUSU, de la Asociatia Ro-Bonsai, si speram ca vom vedea cat mai curand aceasta arta luand amploare in Romania. 

Asociatia a activat in ultimii ani ca un grup de entuziasti pasionati de tot ce inseamna natura in miniatura si a reusit sa se constituie in luna aprilie a acestui an si din punct de vedere legal, fapt pentru care ii felicitam si le uram cat mai multe ateliere si cursuri.   
ARC a avut placerea de a duce creatiile BONSEKI realizate de d-l Lucian RUSU la festivalul "Poarta catre Japonia" de la Muzeul Brailei.

 
Am fost de asemenea placut surprinsi sa o revedem pe d-na Maricica ROTARU de la Casa Mireasa, Barlad, care a asigurat aranjamentele cu tenta asiatia pentru Premiile Clubului Rotary - Seara Japoneza la care ARC a participat pe 27 noiembrie 2011 impreuna cu membrii J-CAT

La BEST FLOWERS, d-na Maricica ROTARU a prezentat cateva aranjamente si concepte extrem de ingenioase care au bucurat si alti vizitatori din Barlad, nimeriti intamplator sau nu la eveniment. Este minunat sa vezi ca uneori marile idei vin din locuri considerate mici din punct de vedere geografic, dar mari in cultura artistica, cum este si orasul Barlad. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu