joi, 12 mai 2011

Japan Stand la Ziua Culturii - Little London School

Luni - curs de Go la Unicorn, marti - seara de GO in Lente Cafe, miercuri - lansare de carte la Carturesti si daca tot a venit ziua de joi, ar fi de neconceput sa nu mai faca ARC ceva - asadar Standul JAPONIEI la Ziua Culturii la invitatia celor de la Little London School of Bucharest!

 
Intreaga scoala, de la elevi pana la parinti si prieteni, a serbat Ziua Culturii, pregatind pe grupuri si clase standuri, unde diverse tari au fot reprezentate prin ateliere, activitati sportive, obiecte, costume traditionale, si nu in ultimul rand, prin mancaruri specifice. 
O atmosfera plina de caldura, un spatiu de studiu, de joaca si de comunicare extraordinar si foarte multa pasiune.

De la ora 12:00 la 17:00 par doar cateva ore, insa cand ai in permanenta sala plina, iar voluntarii nu se pot ridica de la masa de atata aglomeratie si interes din partea picilor si a parintilor, putem declara o zi reusita. 
 
Mai ales ca s-a primit vizita d-lui Tomihiko ONODERA din partea Ambasadei Japoniei, si ca am avut ca fundal sonor sunetul autentic de shamisen al d-lui Yuki TAKAGI. S-a facut caligrafie, s-a facut origami, s-a jucat GO, s-a facut demonstratie de ikebana, s-a gustat ceai verde cu aroma de piersica japoneza, si atat copii, cat si cei mari s-au gatit si fotografiat in yukata.

Multumim mamelor care au fost cu ideea: Liliana Muraru si Camelia Popescu si speram sa ne revedem la editia de anul viitor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu