miercuri, 16 martie 2011

Targ educational - JAPONIA

Pentru prima data Ambasada Japoniei organizeaza un targ de oferte educationale la institutii din Japonia. Amanunte mai jos.


Ambasada Japoniei, cu sprijinul a 17 universitati din Japonia organizeaza pentru persoanele interesate din Romania primul Targ Educational cu oportunitati de studiu in Japonia. Este o ocazie unica pentru studentii interesati in numar din ce in ce mai mare sa studieze in Japonia de a solicita si primi informatii privind universitatile respective si viata de student in Japonia direct de la reprezentantii universitatilor japoneze.


In cadrul Targului vor avea loc prezentari sustinute de reprezentantii tuturor universitatilor japoneze participante. De asemenea, sunt programate si prezentari ale unor fosti studenti care au studiat in Japonia.

Programul Targului: 19, 20 martie 2011: orele 11.00-17.00

Locul: Hotel Athenee Palace Hilton, Sala Diplomat (Str. Episcopiei 1-3, sector 1, Bucuresti)

Universitati participante (ordinea este aleatorie)

Universitati de stat:
 
Hirosaki University, Akita University, Yamagata University, Tohoku University, University of Tsukuba, The University of Tokyo, Tokyo University of Foreign Studies, University of Shizuoka, Nagoya University, Nara University of Education, Nara Institute of Science and Technology, Kyoto University

Universitati particulare:
 
Keio University, Waseda University, Meiji University, Ritsumeikan University, Doshisha University

Organizator: Ambasada Japoniei in Romania cu sprijinul Asociatiei Profesorilor de Limba Japoneza din Romania si a universitatilor si liceelor din Romania

Intrarea este libera !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu