luni, 21 februarie 2011

Recital AIDA RIBON - LENTE Cafe, 28 februarie 2011

D-ra Ribon AIDA 莉凡・会田, castigatoarea Concursului International de Muzica Romania organizat la Tokyo de  d-na Kazuko SHIMADA, presedinta Societatii Muzicale ROMANIA, se afla in tara noastra in luna februarie pentru a inregistra alaturi de Orchestra de Camera Radio, pagini semnate Wolfgang Amadeus Mozart. 
 
ARC are placerea cu aceasta ocazie sa va invite la o Seara de Muzica [recitalul de vioara al d-rei AIDA] si FOTO-haiku [expozitie pregatita de grupul Romanian Haiku din Bucuresti] in Cafeneaua LENTE, luni 28 februarie 2011, incepand cu ora 20:00.  

In 2010, la cea de a 6-a Editie a concursului, d-ra Ribon AIDA in varsta de 20 de ani, a castigat Premiul I la Sectiunea Instrumente cu Coarde, precum si Premiului cel Mare. In finala ea a interpretat Sonata a treia pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe (Ballade), dedicata de compozitor lui George Enescu.

D-ra AIDA a inceput sa studieze vioara la varsta de 5 ani cu Asako IWASAWA si Takeaki SUMI. A continuat cu studiul muzicii de camera sub indrumarea unor nume prestigioase din Japonia si a frecventat cursurile unor personalitati precum  Zakhar Bron, Jean-Jacques Kantorow sau Ayumi Ichino. In 2009 a absolvit Liceul de Muzica TOHO, fiind in prezent inscrisa in faimosul program Soloist Diploma.

Intrarea este libera, dar se face pe baza de rezervari la adresa:
rezervari@lente.ro
021/310.74.24


http://www.romania-muzical.ro/stiri/arhiva3.shtml?station=3&year=2011&month=1&day=25
http://www.artactmagazine.ro/romania,-model-pentru-japonezi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu