joi, 3 februarie 2011

Influente Nipone in Romania - Expo Foto la Univ. Romano-Americana

ARC a avut marea placerea de a participa la expozitia organizata de Creative Library by Toyota, Bucuresti si BANDA Foto pe 2 februarie in lobby-ul Universitatii Romano-Americane

Expozitia a fost rezultatul muncii celor care s-au inscris la Cursul de Creativitate Fotografica, desfasurat la CSRJ pe durata unui semestru, vernisajul fiind prilej de expunere al lucrarilor cursantilor, precum si ocazie de premiere a celor mai inspirate fotografii.
 
In deschidere au luat cuvantul Andrei (Creative Library by Toyota, Bucuresti),  d-l Ovidiu Folcut (Rectorul Univ. Romano-Americane), d-l Tetsuya KAIDA (Toyota Motor Corporation)  si d-l  Rares Filip, unul dintre membrii Bandei Foto, cei care au tinut cursurile de creativitate fotografica. Rares a prezentat structura cursului si desfasurarea acestuia si a anuntat premiile:
Locul I       ALBU OanaLocul II      MIHALACHE Maria
Locul III    TUCMA Iulia

ARC i-a avut alaturi pe d-l Yasuhiro MARUI (profesor de limba si cultura romana la Tokyo) si pe d-l Lucian RUSU (creator Bonsai) si a avut marea bucurie sa cunoasca si sa faca un schimb de idei legat de posibile colaborari cu d-l George SIPOS (Assistant Manager TOYOTA, Dr. Universitatea din Chicago) si d-na Luiza GATAN (profesor de limba japoneza si membru fondator al Asociatiei SAKURANBO din Constanta). Ii felicitam pe organizatori si asteptam cu interes viitoarele evenimente.

Organizatori: creative library BUCURESTI, BANDA Foto
Parteneri: Universitatea Romano-Americana, Centrul de Studii Romano-Japoneze, J-Wind, Asociatia Radacini Culturale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu