marți, 17 mai 2011

Expozitie Foto "Tara Soarelui Rasare" & Editoriale (4) Sesiune de Autografe cu George MOISE

ARC are marea placere de a va invita la Vernisajul Expozitiei Itinerante de Fotografie "Tara Soarelui Rasare" - vineri, 20 mai 2011, de la ora 19:00 - expozitie care credem noi ca poate asigura o atmosfera interesanta si pentru o Discutie si o sesiune de autografe cu autorul volumului: Iertati-ma ca nu sunt japonez, D-l George Moise.

Va asteptam asadar in Lente Cafe (Str. G-ral Praporgescu nr. 31) - gazda noastra pentru acest eveniment de suflet, nepretentios - pentru autografe, intrebari adresate lui George Moise, discutii despre Japonia, dezbateri pe baza instantaneelor surprinse de artistii fotografi niponi si, de ce nu, planuri de viitor si propuneri de colaborare, intr-o atmosfera relaxata, la un pahar de vin sau o ceasca de ceai.

Multumim, Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si in special Presedintelui Asociatiei, D-l Stefan Toth pentru ca ne-a facilitat prezentarea Expozitiei "Tara Soarelui Rasare" in 4 orase, Editurii Curtea Veche pentru publicarea unei carti interesante, lui George Moise ca a acceptat sa stam la un "pahar de vorba" pe indelete inainte de intoarcerea in Japonia si gazdelor noastre din Lente Cafe, care zilele aceste inaugureaza si meniul de vara. Multumim de asemenea D-lui Ovidiu Simina, pentru fotografia minunata facuta la Lansarea de Carte din Carturesti, pe care am putut-o folosi in posterul creat de Alex Eftime.

Expozitia "Tara Sorelui Rasare" va putea fi admirata de pe 18 pe 31 mai 2011 si vor fi expuse peste 40 de lucrari care recreeaza farmecul arhipelagului nipon, din totalul de 86 de fotografii existente. 
Cu ocazia Sesiunii de autografe cu George Moise, puteti achizitiona si volumul "Iertati-ma ca nu sunt japonez" - toate beneficiile vor fi donate de catre autor pentru sustinerea persoanelor afectate de cutremurul din Japonia.   

Detalii: radaciniculturale@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu