luni, 2 mai 2011

Cursuri de Initiere in GO - Centrul Cultural PITESTI

Clubul de GO Meijin – Piteşti, în colaborare cu Centrul Cultural Piteşti, vă invită să vă înscrieţi la Cursurile de iniţiere în GO ce vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:00 – 12:00, 7 mai - 28 mai 2011.
Adresa: Centrul Cultural Piteşti, 
              Str. Craiovei Nr. 2, Bl. G1, Sc. C (Casa Cărţii) 
              Etajul 1, sala Simpozion

Cursurile vor fi susţinute de Mirel Florescu, 6 DAN, instructor internaţional de GO şi antrenorul lotului naţional al României.
Cursul este gratuit, iar materialele necesare (table de joc şi piese) vor fi puse la dispoziţie de către organizatori. Sunt invitaţi copii cu vârsta minimă de 5 ani, tineri şi adulţi - iar cursanţii se vor împărţi în grupe.

Înscrieri: mirel.florescu@gmail.com. (data limita 5 mai 2011)
Emailul va trebui să conţină: numele complet, data naşterii şi experienţa de joc (poate fi zero), precum şi un număr de telefon la care puteţi fi contactat.

Instructor: cursurile vor fi susţinute de Mirel Florescu, antrenorul lotului naţional de GO al României.

Mirel Florescu joaca GO din 1983, a devenit 6 dan in anul 1998. Este antrenor de Go din anul 1999 si Instructor International de Go din anul 2003. Mirel Florescu a urmat un stagiu de pregatire ca Insei pe langa Nihon Kiin, intre anii 1995 - 1998, atingand nivelul cel mai inalt, clasa A si a publicat in 2010  "Primii pasi in GO", manual care speram sa ajute campaniile de promovare a jocului in randul copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu