vineri, 19 noiembrie 2010

Unul dintre cei mai in voga cantareti de taiko (tobe traditionale japoneze) Takumi Kato (29 de ani), va concerta joi, 25 noiembrie 2010 cu incepere de la ora 20:00, in Aula Universităţii Româno-Americane (Bucuresti, Bulevardul Expozitiei nr. 1B, sector 1).

Evenimentul, organizat in Romania de Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ) din Universitatea Româno-Americană, de Creative Library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA şi de J-Wind Creative Consultants SRL va fi precedat de un workshop desfasurat in foaierul Universitatii Romano-Americane (corp C)  orele 17.00 - 19.00.
In cadrul acestui workshop Takumi Kato isi va demonstra abilităţile de percutionist si ii va invita pe cativa dintre membrii audientei sa participe la o reprezentatie interactivă pentru a-i introduce in tainele tobelor japoneze.

Takumi Kato este castigatorul sectiunii de Odaiko la Concursul International de Tobe Japoneze desfasurat la Tokyo in 2008 si considerat a fi unul dintre cei mai talentati interpreti din lume la acest instrument.

Intrarea la concertele si workshop-urile sustinute de Takumi Kato este libera si se face pe baza unei invitatii care poate fi obtinută prin inscrierea pe site-ul http://www.creativebucuresti.org/taiko.html .
Amanunte: http://www.csrj.ro/ConcertTaiko.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu