duminică, 27 ianuarie 2013

COMIC CON - EastEuropean in Bucuresti (martie 2013)

ARC ii invita pe cei pasionati de J-Pop, anime si manga sa viziteze in martie 2013 (30 & 31) Palatul Copiilor din Bucuresti pentru editia Est Europeana a COMI CON-ului, conceptul de baza al celebrelor conventii New York Comic Con si San Diego Comic Con International

Programul evenimentului si amanunte despre bilete si abonamente le puteti gasi consultand site-ul oficial al conventiei: 
http://comic-con.ro/news/comic-con-in-romania/#more-390'

La Comic Con vizitatorii vor putea asista si participa la diverse proiectii video, sesiuni speciale cu celebritati din lumea cinematografica si cea a benzilor desenate, la expozitii de gen, precum si la competitii de jocuri video pentru PC si console organizate prin bunavointa celor de la Electronic Sports League Romania (ESL) sau la concursuri de COSPLAY. 


ZONE la East European Comic CON 30 & 31 martie 2013 
Japan Wing - zona destinata celor pasionaţi de cultura japoneza, in special anime si manga (animatii si benzi desenate japoneze).
Comics&More - zona dedicata benzilor desenate internationale, dar si autohtone.
Gaming Area - dedicata gamerilor, care vor putea incerca aici cele mai recente aparitii din lumea jocurilor pentru computer si console. Vor exista insa si zone dedicate jocurilor de societate pe tabla sau jocurilor cu carti colectionabile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu