luni, 24 septembrie 2012

CONCERT - cor de copii din Japonia - 3 Oct ora 11:00


Pe 3 octobrie 2012 (miercuri) la Sala Radio va avea loc concertul sustinut de sustinut de corul Liceului Prefectural Yaei (Kanagawa). 

Concertul va avea loc in studioul Alfred Alessandrescu incepand cu ora 11:00, iar intrarea este libera (sala are ~ 100 de locuri).

Aceasta calatorie de studio al liceului in Romania a fost organizata de Exact Tours – inca o dovada ca serviciilor de calitate oferite celor ce ne viziteaza tara din indepartata Japonie.

Programa scolara a Liceului YAEI cuprinde nu doar cursuri teoretice, ci si un program de dezvoltare personala concretizat in fiecare an printr-o calatorie de studiu in Europa, pe parcursul careia elevii sa poata interactiona cat mai mult cu diferite culture si cred ca toti spectatorii vor fi incantati de recitalul oferit de elevi.

Va asteptam cu drag!

ARC multumeste inca o data d-nei Jeanne Marie Mai Antal - violonista in Orchestra Radio - pentru punerea in contact a agentiei Exact Tours cu Sala Radio in vederea realizarii acestui eveniment, precum si d-nei Oltea Serban Parau (redactor Şef al postului Radio România Cultural şi director artistic al Orchestrelor şi Corurilor Radio) pentru sprijinul acordat.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu