luni, 3 octombrie 2011

ARC recomanda ... Haramichi-RO

In timp ce o mare parte din echipa ARC face o pauza dupa cele 3 saptamani intense petrecute impreuna cu oaspetii adusi de d-na Kazuko SHIMADA din Japonia, doi "delegati" ARC au fost prezenti la cea de-a 4-a editie a intalnirilor Haramichi-RO, pe 2 octombrie 2011 in Parcul National.

http://www.facebook.com/pages/Haramichi-Harajuku/143644439042072
http://haramichiro.webs.com/apps/photos/
Cine sunt cei de la Haramichi? 

Entuziasti de toate varstele care si-au propus pe langa initierea publicului in ceea ce reprezinta fenomenul Harajuku in Japonia si deschiderea de noi drumuri pentru toti cei care isi doresc sa-si indeplineasca un vis care poate fi imposibil sau nu - asa cum se prezinta ei insisi. 
Astfel prin ateliere de manga, kanzashi, origami, karaoke, J-pop sau CosPlay membrii grupului prezinta fata moderna, deosebit de originala a culturii nipone nascuta in cartierul tinerilor din Tokyo: Harajuku.


In orice caz, o alta mare pasiune a celor de la Haramichi, moda de influenta J-POP, a putut fi admirata in colectia prezentata de d-ra Laura Caraman (unul din coordonatorii grupului) sambata, 1 octombrie 2011, intr-o mica parada la Biblioteca Metropolitana, moment intitulat sugestiv: 3ACultural.
Felicitam pe aceasta cale creatoarea si asteptam cu interes sa vedem si alte realizari ale grupului. Daca ARC-ul va putea contribui ca ei sa isi urmeze calea sau nu se va vedea in timp, insa pana atunci, nu ratati intalnirile Haramichi-RO!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu