luni, 18 octombrie 2010

WORKSHOP de GO - Casa de Cultura a Studentilor

Se pare ca atelierele noastre de GO devin din ce in ce mai populare, pentru ca am fost invitati de Centrul de Educatie non-Formala, din cadrul Casei de Cultura a Studentilor sa prezentam jocul de GO, luni - 25 octombrie 2010 de la 14:30  la 17:30.     Ii multumim pentru invitatie d-nei Iuliana Dobre si speram sa ne revedem la o alta sesiune: http://educatie-alternativa.blogspot.com/.


GO-ul, alaturi de table si de sah, este unul dintre cele mai raspandite jocuri ale mintii pe glob, avand o istorie de peste 4000 de ani. Initial un joc al aristocratiei in China, GO-ul a fost adus in Japonia via Coreea. In Japonia, s-a dezvoltat ca o arta martiala fiind perceput ca o confruntare intre doi luptatori pe tabla.



Sperand ca cei ce vor participa vor fi fascinati, atat de simplitatea acestui joc de strategie, cat si de complexitatea strategiei care se poate crea pe tabla de GO, ii invitam pe toti cei interesati sa experimenteze si apoi de ce nu, dupa atelier, sa se inscrie la cursurile de GO care vor pregati participarea la Cupa Ambasadorului Japoniei la GO care se va desfasura la sfarsitul lunii noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu