vineri, 1 octombrie 2010

Deschidere An Universitar - R.A.U

Astazi 1 octombrie 2010, la invitatia Centrului de Studii Romano- Japoneze (coordonat de Serban GEORGESCU & Bogdan OPREANU) am fost la Universitatea Romano-Americana pentru ceremonia de deschiderea a anului universitar 2010 - 2011.

Am plecat spre ceremonie convinsi ca cel mai interesant [si poate singurul :)] lucru de la aceasta universitate este CSRJ, dar am descoperit ce alte realizari minunate are aceasta institutie: acreditare de licenta si studii masterale ARACIS cu unanimitate de voturi [singura universitate particulara care a reusit performanta), prima promotie de MBA, deschiderea Librariei RAU, parteneriate precum cele cu JTI sau Toyota si o echipa de oameni foarte entuziasti, deschisi si tineri ca atitudine].

Bineinteles ca o mare parte din programele interesante ale universitatii au legatura tot cu CSRJ din punctul nostru de vedere - parteneriatul cu JTI, cursuri de limba japoneza (la care exista deja o lunga lista de asteptare), cursuri de Ikebana, cursuri de Ceremonia ceaiului, stagii de pregatire profesionala in Japonia la compania Toyota, libraria Toyota, s.a.m.d.

De aceea suntem incantati de invitatie, de faptul ca va avea si A.R.C. ocazia de a prezenta acolo un Workshop de GO (vineri, 15 octombrie 2010), precum si cursuri de Dans Traditional Japonez.

Asadar, dorim CSRJ si Universitatii Romano-Americane un an universitar cat mai plin si putere de munca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu