joi, 11 aprilie 2013

ARC la Campionatul National de GO JUNIORI


ARC
si elevii C.N. Gheorghe Lazar din Bucuresti prezinte Ateliere de Cultura Japoneza in cadrul Campionatului National de Go JUNIORI care se desfasoara in 11 si 14 aprilie 2013 in incinta Scolii Gimnaziale Nr. 179, sector 1, Bucuresti.


In acest an la Campionatul National de GO JUNIORI - categoriile sub 12 si sub 16 ani - participa copii jucatori de la cluburi din Bucuresti, Galati, Bacau, Braila, Vatra Dornei, Bistrita si Botosani. Concursul se desfasoara sub egida Federatiei Romane de GO cu avizul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Primaria Sectorului 1, al Asociatiei Parintilor din Scoala 179, a Colegiului Media si a ARC - Asociatiei Radacini Culturale.


La festivitatea de deschidere au fost prezenti peste 60 de copii si adulti insotitori si atelierele de cultura japoneza s-au bucurat de un adevarat succes inca dupa Runda I, caligrafia - SHODO, arta impaturiri hartiei - ORIGAMi, asrta picturii in tus - SUMIE si vederile - E-HAGAKI dovedindu-se a fi activitati relaxante intre doua partide de GO. http://www.romaniapozitiva.ro/tara-romaneasca/campionatul-national-de-go-juniori/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu