joi, 22 noiembrie 2012

KYRALINA - noua librarie franceza

Un prieten si un colaborator ARC foarte drag noua, Bruno, francezul "nostru" care e pasionat de GO, filmele nipone, benzile desenate si limba japoneza ne-a trimis invitatia la un eveniment mult asteptat de noi: deschiderea unei librarii in care printre multe titluri in limba franceza si germana, printre multe opere ale scriitorilor romani si francezi vom putea gasi si multe benzi desenate!!! 

Asadar ARC va invita sa participati alaturi de noi la deschidere librariei KYRALINA - iubim si apreciem alegerea acestui nume pentru ca il iubim pe Panait Istrati! - vineri, 23 noiembrie 2012 de la ora 19:00. 

Incepand de sambata, 24 noiembrie 2012, libraria din Str. George Enescu nr. 8 (zona Piata Amzei), va fi deschisa de marti pana duminica, cu o nocturna joia. Invitatia oficiala la deschiderea de vineri seara, cand il vom putea intalni pe scriitorul Pascal Bruckner, a venit din partea d-rei Sidonie Mezaize, care a castigat bursa Fundatiei Lagardere prin care s-a finant partial acest proiect, restul fiind acoperit din fondurile celor doi actionari. 

Asadar va asteptam vineri, cu rugamintea de a va anunta prezenta la numarul de telefon: 0740 893 712 sau la adresa de e-mail: ana.peretianu@cupcake.ro, asa cum isi doresc organizatorii. 


Info:
http://www.eva.ro/divertisment/stiri/pascal-bruckner-prezent-la-deschiderea-kyralina-noua-librarie-franceza-din-bucuresti-articol-46882.html

http://www.bewhere.ro/stiri/kyralina-noua-librarie-de-carte-franceza-se-lanseaza-pe-23-noiembrie-4377/

http://www.agentiadecarte.ro/2012/11/pascal-bruckner-prezent-la-deschiderea-librariei-franceze-kyralina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu